COOKIE POLITIK

 

Privatlivs-politik

Översikt:

  1. Egna uppgifter.
  2. Vad är cookies?
  3. Radera eller blockera cookies.
  4. Vad använder vi cookies till på vår hemsida.
  5. Kakor från tredje parter.
  6. Användning av personuppgifter.

 

  1. Egna uppgifter:

Frederik IX Studios ApS

Rolfsvej 37, 2TH

2000 Frederiksberg

Danmark

Moms nummer: 38374419

Tel: +4531533710

E-post: hello@frederikix.com

 

  1. Vad är cookies?

Cookies används på de flesta webbplatser, och är i de flesta fall nödvändiga för att ge den bästa servicen på webbplatsen.

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator eller annan liknande enhet så att den kan identifieras.

En cookie kan inte samla in personlig information från användarens dator och kan inte innehålla virus.

 

  1. Ta bort eller blockera cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

  1. Vad vi använder cookies till på vår hemsida:
  • Teknisk funktionalitet / analys så att vi kan förbättra användarupplevelsen.
  • Att genomföra beställningar på vår hemsida.
  • Trafikmätning så att vi känner till antalet besökare på vår webbplats och kan rikta vår annonsering på bästa möjliga sätt.
  • Annonsanpassning så att vi kan se till att användaren visar de annonser som vi anser är mest relevanta baserat på beteende och intresse.

 

  1. Webbplatsen använder cookies från följande tredje parter:

Google Analytics

Google Analytics används för att mäta webbplatstrafik.

Facebook

Vi annonserar på olika webbplatser, t.ex. sociala medier. Cookies tillåter oss att se vilka annonser som är klickade på och interagerat med. Varje annonsör använder sina egna cookies för datainsamling.

PensoPay

Är vår betalningspartner för kreditkortstransaktioner.

Klarna

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

 

  1. Användning av personuppgifter

Personlig information lämnas inte ut till en tredje part, om inte auktoriserad. Vi samlar inte in personuppgifter utan att lämna in den här informationen genom registrering, inköp eller deltagande i tävling etc.

Personlig information används för att slutföra det köp som informationen samlas i samband med. Information för leveransen av varuavgiften vidarebefordras till Frederik IX Studios som används fraktföretag och betalningspartner.

Den personliga informationen används också för analyser i samband med optimering och förbättring av vår webbplats, produkter, tjänster, använda teknologier samt marknadsföring via olika sociala medier.

Personlig information Kontakt:

Om du vill ha information om den information som registrerats om dig, vänligen kontakta hello@frederkix.com eller på telefon +4531533710

Skydd av personuppgifter.

Som ett resultat av personuppgiftslagen måste din personliga information vara säker och konfidentiell.

Vi har infört säkerhetsåtgärder för att säkra vår data och våra interna förfaranden följer gällande lag.

Den kontinuerliga utvecklingen av möjligheter och teknik på internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan vara nödvändiga. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra riktlinjer för integritetspolicy i den omfattning som krävs enligt lag.

Du har rätt att när som helst informeras om vilka personuppgifter som kan tilldelas dig och att återkalla samtycke du kanske har gett.

Om du vill klaga på behandlingen av din information har du möjlighet att lämna in ditt klagomål till ”Datatillsynet”, jfr. § 58, stk.